PEYZAJ VE SÜS BİTKİLERİ PROGRAMI

Duyurular RSS

• Duyuru Yok

PEYZAJ ve SÜS BİTKİLERİ PROGRAMI

Peyzaj planlama ve peyzaj tasarımı konularında çalışmalarını yürüten peyzaj mimarlığı meslek disiplinindeki gelişmelere paralel olarak, Peyzaj ve süs bitkileri programı, peyzaj alanlarının oluşturulması, bakımı ve onarımı ile bu alanlarda yetişecek süs bitkileri ve ilgili bitkilerin yetiştirilmesi, korunması, pazarlanması konularında çalışan ara eleman yetiştirmektedir. Bu programdan mezun olan öğrenciler ön lisans diplomasına sahip olup, kamu kurumları, belediyeler, Peyzaj Mimarlığı büroları, süs bitkileri fidanlıkları, inşaat firmalarında ara eleman olarak görev alabilmektedir.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2014