MUHASEBE BÖLÜMÜ TANITIM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

21 Ekim Çarşamba günü saat 15:40’da Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü 1. Sınıf öğrencilerine Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü öğretim elemanlarını Öğr.Gör.Ahmet ŞİT, Öğr.Gör.Murat URFALIOĞLU, Öğr.Gör.İsmail KUTLAR, M.Y.O. Müdür yardımcılarımız Yrd.Doç.Dr.Rasim ÖZDEMİR, Yrd.Doç.Dr.Selahattin ÇINAR ve M.Y.O. Sekreteri Habib TUTLU Hocalarımızın katılımıyla TANITIM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI yapılmıştır. Bölüm öğrencileri ders kayıtları, disiplin yönetmeliği ve mesleki konular hakkında bilgiler verilirken öğrencilerin sorunları ve talepleri dinlenmiştir.