REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. İSMAİL GÜVENÇ MESLEK YÜKSEKOKULUMU ZİYARET ETTİ

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İsmail GÜVENÇ akademik birim ziyaretleri kapsamında Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ederek öğretim elemanları ile bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. İsmail GÜVENÇ akademik hayat ile ilgili görüşlerini akademisyenler ile paylaştı. Meslek yüksekokulumuz akademik personeli de sorunlarını ve görüşlerini rektörümüz Prof. Dr. İsmail GÜVENÇ’e ilettiler. Toplu fotoğraf çekiminin ardından rektörümüz Prof. Dr. İsmail GÜVENÇ  yüksekokulumuzdan ayrıldı.