Duyurular RSS

• Duyuru Yok

Öğrencilerimizden Teknik Gezi

Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü İşletme Yönetimi Programı, Muhasebe ve Vergi Bölümü ile Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencilerine teknik gezi düzenledi.

Gaziantep Merinos Halı San. ve Tic. A.Ş.’ ye düzenlenen gezide bölüm öğrencilerine mesleki ve teknik sunumlar yapılarak işletmenin tüm iş akış prosesleri tanıtıldı.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Selahattin Çınar öğrencilerin meslekleri ile ilgili konuları yerinde görmeleri ve kariyerleri ile ilgili konularda uzmanlarından bilgi almaları konusunda bu tür teknik gezilerin çok faydalı olduğunu belirtti. Ayrıca katkılarından dolayı Gaziantep Merinos Halı San. ve Tic. A.Ş. yönetimine ve teknik gezinin gerçekleştirilmesinde desteklerini esirgemeyen üniversitemiz yönetimine teşekkürlerini sundu.

Teknik gezide öğrencilere bölüm öğretim elemanları da eşlik ettiler.