MEZUNİYET TÖRENİ DUYURUSU

17.05.2017 Tarihinde Rektörlük Konferans salonunda Saat: 13:00 - 15:00 arası İDARİ Bilimler (Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Yönetim ve Organizasyon, Mülkiyet Koruma ve Güvenliği, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri, Dış Ticaret) Saat:  15:30 - 17:30 arası TEKNİK Bilimler (Bilgisayar Teknolojileri, Bitkisel ve Hayvansal Üretim, Elektrik ve Enerji, Makine ve Metal, İnşaat) Bölümlerinin MEZUNİYET TÖRENİ yapılacaktır. Mezun durumundaki öğrencilerin belirtilen gün ve saatlerde kep ve cübbeleri ile törene katılmaları zorunludur.

Koordinatör: Öğr.Gör. Nurgül YÜCEL