ARA DÖNEM STAJ TARİHİ

KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ KİLİS TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!!!

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ARA DÖNEMİNDE STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN

STAJLA İLGİLİ DİKKAT ETMESİ GEREKEN SÜREÇ VE ŞARTLAR AŞAĞIDADIR:

STAJ BAŞVURU FORMLARININ İLGİLİ YERLERİ İMZALATILIP BÖLÜM SEKRETERLİĞİNE TESLİM EDİLMESİ:

3 ŞUBAT 2020– 14 ŞUBAT 2020

STAJ TARİHLERİ

(2 MART 2020 -  10 NİSAN 2020)

STAJ DEFTERLERİNİN DOLDURULMUŞ HALDE BÖLÜM SEKRETERLİĞİNE TESLİM EDİLMESİ:

13 NİSAN 2020-17 NİSAN 2020

İSTENEN BELGELER:

1- 2019-2020 Öğretim Yılı içerisinde mezun olabilecek durumda olan öğrenciler başvurabilecek.

2 -Bu staj yaz stajı değildir. Eski dönem öğrencilerinden sadece stajı kalan ve mezun durumda olan öğrenciler için açılmış bir stajdır.

3- Diğer öğrencilerimiz için stajlar yaz döneminde yapılacaktır.

4- Evraklarında Eksiklik Bulunanların ve Zamanında Teslim Etmeyenlerin Başvurusu Kabul Edilmeyecektir.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2020